Filem Desolasi Tampil Teknologi CGI Terkini

Desolasi Filem Yusof Haslam Syafiq Yusof

Filem Desolasi

Filem Desolasi adalah sebuah filem sentuhan pengarah muda, Syafiq Yusof akan mula ditayangkan di pawagam mulai 8 Disember 2016. Filem itu dikatakan menggunakan 60 peratus efek kesan khas (CGI). Menceritakan tentang hala tuju kehidupan seseorang di dunia.

Filem ini mengisahkan mengenai Aiman seorang pelukis remaja yang mencari jawapan dalam persoalan kehidupan selepas melalui pelbagai ujian dan dugaan dalam kehidupan sehariannya sehingga membuatkan dirinya hilang arah. Masalah demi masalah yang dihadapinya telah membuatkannya bertengkar dengan ayahnya. Satu hari, Aiman berdoa agar semua masalahnya hilang dan keesokan harinya, selepas bangun dari tidur, dia mendapati semua manusia sudah lenyap. Ia sekali gus memberi peluang kepada Aiman untuk melakukan pelbagai perkara yang ingin dilakukannya tanpa perlu berfikir panjang. Dalam pada itu, Aiman juga mencari jawapan kepada kehidupan dan persoalan terhadap apa yang dicarinya selama ini.

Antara pelakon yang dibarisi dalam filem ini adalah seperti Syamsul Yusof, Bella Dally, Pekin Ibrahim, Dato Jalaluddin Hassan, Aida Khalidah, Jacky Kam, C.Kumaresen, Siraj Sheikh Alsagoff dan ramai lagi.

Ringkasan :

Judul : Desolasi
Klasifikasi : P13
Genre : Fiksyen dan seram
Tarikh Tayangan : 8 Disember 2016
Pengarah : Syafiq Yusof
Penerbit :

Datuk Yusof Haslam
Terbitan : Skop Productions Sdn Bhd

Adengan Dalam Filem Desolasi Bella Dally Dan Shamsul Yusof Dalam Filem Desolasi Desolasi Official Trailer 2016 Desolasi Filem Desolasi 2016 Kesan Cgi Dalam Filem Desolasi Poster Desolasi Senarai Pelakon Filem Desolasi

Loading...

Tags: #aksi dalam filem desolasi #desolasi 2016 #filem baru 2016 #filem lakonan bella dally 2016 #filem lakonan shamsul yusof 2016 #pelakon filem Desolasi #sinopsis filem Desolasi #watak dalam filem Desolasi

Biodata Sabri Yunus, Pengarah & Otai Komedi Terkenal
Telefilem Pok Ya Cong Codei mula menjadi tular dan mendapat sambutan luar biasa
5 Selebriti Popular Malaysia Berasal Dari Pulau Pinang
Ternyata ramai selebriti popular tanah air yang berasal dari Pulau Pinang selain Johor,
Biodata Hazman Al-Idrus, Pelakon Kacak Drama Kekasih Paksa Rela
Siapa yang menonton drama berantai Kekasih Paksa Rela di TV3, pastinya mengenali jejaka
Anugerah Juara Lagu 32 (AJL), Ini Fakta Menarik Buat Tatapan Pembaca!
Demam Anugerah Juara Lagu (AJL) kini kembali! Bakal bersiaran pada 11 Februari 2018

Leave a reply "Filem Desolasi Tampil Teknologi CGI Terkini"