Filem Desolasi Tampil Teknologi CGI Terkini

Desolasi Filem Yusof Haslam Syafiq Yusof

Filem Desolasi

Filem Desolasi adalah sebuah filem sentuhan pengarah muda, Syafiq Yusof akan mula ditayangkan di pawagam mulai 8 Disember 2016. Filem itu dikatakan menggunakan 60 peratus efek kesan khas (CGI). Menceritakan tentang hala tuju kehidupan seseorang di dunia.

Filem ini mengisahkan mengenai Aiman seorang pelukis remaja yang mencari jawapan dalam persoalan kehidupan selepas melalui pelbagai ujian dan dugaan dalam kehidupan sehariannya sehingga membuatkan dirinya hilang arah. Masalah demi masalah yang dihadapinya telah membuatkannya bertengkar dengan ayahnya. Satu hari, Aiman berdoa agar semua masalahnya hilang dan keesokan harinya, selepas bangun dari tidur, dia mendapati semua manusia sudah lenyap. Ia sekali gus memberi peluang kepada Aiman untuk melakukan pelbagai perkara yang ingin dilakukannya tanpa perlu berfikir panjang. Dalam pada itu, Aiman juga mencari jawapan kepada kehidupan dan persoalan terhadap apa yang dicarinya selama ini.

Antara pelakon yang dibarisi dalam filem ini adalah seperti Syamsul Yusof, Bella Dally, Pekin Ibrahim, Dato Jalaluddin Hassan, Aida Khalidah, Jacky Kam, C.Kumaresen, Siraj Sheikh Alsagoff dan ramai lagi.

Ringkasan :

Judul : Desolasi
Klasifikasi : P13
Genre :

Fiksyen dan seram
Tarikh Tayangan : 8 Disember 2016
Pengarah : Syafiq Yusof
Penerbit : Datuk Yusof Haslam
Terbitan : Skop Productions Sdn Bhd

Adengan Dalam Filem Desolasi Bella Dally Dan Shamsul Yusof Dalam Filem Desolasi

Desolasi Official Trailer 2016 Desolasi Filem Desolasi 2016 Kesan Cgi Dalam Filem Desolasi Poster Desolasi Senarai Pelakon Filem Desolasi

Loading...

Tags: #aksi dalam filem desolasi #desolasi 2016 #filem baru 2016 #filem lakonan bella dally 2016 #filem lakonan shamsul yusof 2016 #pelakon filem Desolasi #sinopsis filem Desolasi #watak dalam filem Desolasi

Kenali Mia Nasir, Aktres Cun Drama Dendam Aurora & Adik Kepada Anzalna
Mula mengetuk pintu industri seni hiburan pada 2012, wanita bernama Mia Nasir semakin
Wak Doyok Kongsi Tips Kejayaan Beliau!
Buat para penggemar fesyen, pastinya mengenali jejaka bermisai lentik dan berjanggut tebal bernama
Biodata Aidit Noh, Dari Modeling Ke Dunia Lakonan
Selepas menjuarai program mencari model iaitu Him For Hatta pada April 2014, jejaka
Biodata Dzawin, Pengacara Ceria I-Star 2017
Sudah lama tidak menyaksikan kelibat pelawak popular bernama Dzawin di kaca televisyen selepas