Jom Semak Profil Nazeera Sardi, Pelakon Cantik Berbakat

Nazeera Sardi

Pengenalan

Mungkin tak ramai yang kenal dengan pelakon baru, Nazeera Sardi. Gadis cantik ini telah pun memenuhi ruang dalam drama Hanya Padamu dalam slot Zehra TV3. Nazeera Sardi berlakon bersama Zahiril Adzim dan Beto Kusyairy di dalam drama tersebut.

Drama Hanya Padamu merupakan drama ketiga yang dilakonkan oleh Nazeera Sardi. Lakonan Nazeera Sardi dalam drama ini sedikit sebanyak telah memberikan impak pada pelakon cantik ini. Sebelum ini Nazeera Sardi muncul sebagai pelakon pembantu dalam drama Jiwa Lara dan Tasbih Cinta Qasidah. Kemudian, Nazeera Sardi telah ditawarkan berlakon dalam drama seterusnya berjudul Bencita yang ditayangkan di TV3.

Gadis yang muncul dalam TVC Burger King dan juga iklan Zalora ini telah berblog sejak dari 2010 lagi. Dalam blognya ia banyak menceritakan kisah tentang peribadi kehidupannya.

Jep pula mengakui dia kini ‘amat rapat’ dengan seorang pelakon. Lebih menarik, dia juga berkongsi fotonya bersama wanita tersebut yang dikenali sebagai Nazeera Sardi di akaun Instagram miliknya. Kini, pelakon sedang meningkat naik itu didakwa mempunyai hubungan cinta dengan pelawak terkenal kumpulan Sepahtu, Jep atau nama sebenarnya Mohd Nadzri Bin Zainal Abidin.

Nazeera Sardi juga merupakan peserta Grand Finale SimplySiti Star Search yang diadakan pada 20 Oktober 2012 di The Strand, Kota Damansara. Nazeera Sardi merupakan antara 10 finalis Star Search dalam misi merebut gelaran Ms.Pure, Ms.Precious dan Ms.Memoire. Pelakon sepenuh masa ini mempunyai kelebihan lain yang dimiliki iaitu mengacara dan menyanyi.

Biodata Nazeera Sardi

Nama Penuh : Siti Nazirah binti Sardi

Nama Popular : Nazeera Sardi

Bintang : Libra

Asal : Kluang, Johor

Umur : 30 Tahun (2016)

Agama : Islam

Warganegara : Malaysia

Keluarga : Anak bongsu dalam keluarga

Kerjaya :

Model dan pelakon

Warna Kegemaran : Pink

Populariti : Muncul dalam drama Hanya Pada Mu

Pendidikan : Sekolah Menengah Tunku Besar Tampin dan menyambung pelajaran di tingkatan enam di Sekolah Menengah King George V Seremban serta memiliki ijazah dalam bidang bioteknologi Industri dari UNISEL

Drama : Hanya Pada Mu, Jiwa Lara, Tasbih Cinta Qasidah dan Bencinta

Iklan TV : TVC Burger King dan Zalora

Laman Sosial :

Gambar menarik Nazeera Sardi

Gambar Anggun Nazeera Sardi

Gadis Johor Nazeera Sardi Pelakon Drama Jiwa Lara Gambar Nazeera Sardi Bertudung Cantik Gambar Nazeera Sardi Dengan Jep Sepahtu Gambar Welfie Jep Sepah Dengan Nazeera Sardi Gambar Nazeera Sardi Dengan Ibunya Gambar Nazeera Sardi Memakai Kaca Mata Nazeera Sardi Pelakon Baru Drama Ketinggian Nazeera Sardi Pelakon Dari Johor Nazeera Sardi Dengan Pakaian Baju Kebaya Tradisi Melayu Wedding Potrait Nazeera Sardi Nazeera Sardi Dengan Rambut Sanggul Gambar Nazeera Sardi Bertudun Pelakon Cantik Nazeera Sardi Jiwa Lara Tasbih Cinta Qhasidah Simply Siti Star Nazeera Sardi Wajah Cantik Nazeera Sardi Wajah Close Up Nazeera Sardi Pelakon Drama Tv

Carian Berkaitan

Nazeera Sardi, biodata nazeera sardi, nazirah sardi, nazira sardi, biodata nazirah sardi, nazeera asal, ummi nazierah biadota pelakon tv3

Encik Shino

Lepasan graduan IPTA tempatan, mempunyai pengalaman luas dalam bidang berkaitan perikanan dan pengurusan organisasi. Mempunyai pengalaman lebih 10 tahun dalam menulis artikel dan blog. Minat berkongsi sesuatu kepada masyarakat melalui penulisan.

More Posts - Website


Artikel Berkaitan

Tags: #biodata nazeera sardi #finalist simply siti #gadis johor nazeera sardi #gosip jep sepahtu dengan artis wanita #kisah nazeera sardi #koleksi gambar nazeera sardi #nazeera sardi jep sepahtu #pelakon baru drama hanya padamu #pelakon baru nazeera sardi #pelakon drama tv3 nazeera sardi #profil nazeera sardi #siti nazirah bt sardi

Penampilan Kapten Pasukan The Red Warrior Dalam Telefilem Si Kijang Merah
Telefilem berjudul Si Kijang Merah Telefilem sempena DFKL 2017 ini berkisarkan tentang sukan
Drama Pembancuh Kopi Mr. Vampire Tampil Ungku Ismail Sebagai Watak Utama
Drama berjudul Pembancuh Kopi Mr. Vampire Drama adaptasi novel Kopi Mr Vampire karya
Lirik Lagu Bukan Untukku, Hyper Act
Judul : Bukan Untukku Kumpulan : Hyper Act Penyanyi : Kecik Hyper Act
Biodata Artis Tasha Shilla
Biodata Tasha Shilla Nama Penuh : Natasha Sheila binti Abdul Razak Nama Popular

Comments are closed.