Arena Modifikasi Kereta Toyota Corolla KE70

Ke70 Toyota

Toyota Corolla KE70

Walaupun usianya telah mencecah lebih 30 tahun, model kereta buatan Toyota Motor Corporation dari keluarga Toyota Corolla KE70 masih lagi mempunyai peminatnya tersendiri bermula dari generasi kepada generasi. Arena sukan drift yang semakin menambat hati muda-mudi kini juga menambahkan lagi kehangatan kepada penggila kereta RWD ini.

Disebabkan alat ganti kereta ini masih lagi boleh didapati di pasaran, ia tidak menjadi masalah kepada peminat model ini. Ada juga yang sanggup menghabiskan sehingga puluhan ribu ringgit untuk melakukan modifikasi ke atas model ini.

Oleh kerana model kereta oldskool ini mempunyai peminatnya sendiri, maka harga sebuah kereta lama jenis ini mula meningkat saban hari. Ia ditambah pula dengan penubuhan kelab kereta lama di negeri masing-masing meningkatkan permintaan ke atas model ini. Bab kata orang “Makin tua makin menjadi”

Berikut merupakan spesifikasi ringkas model Toyota Corolla;

Spesifikasi Toyota KE70

Spesifikasi Toyota KE70

Enjin pilihan kaki modifikasi Toyota Corolla KE70

Enjin pilihan kaki modifikasi Toyota Corolla KE70 yang menginginkan lebih kuasa.

Pengalaman berkongsi minat mengenai modifikasi kereta lama ini akan menjadi mudah dengan wujudnya komuniti peminat. Segala hal berkenaan modifikasi serta mencari alat ganti akan menjadi senang.

Laman Facebook KE70 Community Malaysia Toyota KE70 Community
   

Gambar modifikasi menarik kereta Toyota Corolla KE70

 Gambar autoshow Toyota Corolla DXKereta Toyota Corolla KE70 Gambar modifikasi Toyota DX 2 pintu KE70 warna putih Modifikasi tayar lebar Toyota KE70 Toyota Corolla DX KE70 dengan rim 9jj Toyota Corolla DX KE70 lowered Toyota Corolla KE70 Wagon Toyota DX 2 pintu warna hijau putih Toyota DX 2 pintu Toyota DX KE70 menggunakan arc fiber Toyota DX warna biru dengan rim crome Wide fender Toyota KE70

Carian Berkaitan

imej toyota ke70, gambar kereta lama 2 pintu, gambar kereta corolla, kereta toyota gl, modifikasi kereta, gambar kereta toyota dx, kereta toyota corolla

Encik Shino

Seorang yang sangat berpengetahuan dalam bidang berkaitan perikanan dan pengurusan organisasi. Mempunyai pengalaman lebih 10 tahun dalam bidang penulisan blog dan artikel.

More Posts - Website


Artikel Berkaitan

Tags: #body ke70 #car recondition #enjin ke70 #kereta drift #kereta lama #kereta oldskool #Modifikasi ke70 #modifikasi kereta oldskool #OMG #peminat oldskool #rim KE70 #rim lebar ke70 #toyota corolla dx #toyota corolla KE70 #toyota GL #toyota ke70 #warna kereta oldskool

Kereta Murah Paling Jimat Minyak Di Malaysia Yang Perlu Anda Tahu!
Walaupun harga petrol turun naik dan ketika ini diparas yang rendah, namun kereta
Honda Jazz 1.5L, Kereta Terbaik Bagi Pemanduan Di Bandar
Honda Jazz diperkenalkan buat pertama kalinya pada tahun 2003, kenderaan buatan Honda ini
Spesifikasi Nissan Pulsar GTi-R, Kereta Compact Yang Power!
Model : Nissan Pulsar GTi-R Car type : Compact / Hatchback Curb weight
Spesifikasi Nissan Skyline R32 GT-R, Kegilaan Peminat Kereta JDM
Nissan Skyline R32 GT-R dikeluarkan antara Ogos 1989 sehingga tahun 1994. Kereta ini

Comments are closed.