Android Apps, Aplikasi Terbaik 2016, Google Play Store Awards

Aplikasi Terbaik 2016 Play Store

1 . Houzz

Aplikasi Houzz adalah pilihan tepat untuk anda mereka dan merancang sendiri dekorasi kediaman anda. Aplikasi ini mengandungi pelbagai gambar dan corak rekaan rumah sebagai rujukan kepada anda untuk mendapatkan idea dekorasi rumah anda sendiri. Anda boleh mencuba aplikasi ini dengan memuatnaik secara percuma!

2 . Clash Royale

Clash Royale adalah permainan yang sesuai kepada kaki games telefon pintar android. Permainan adalah salah satu permainan yang paling popular kepada pemilik telefon pintar android. Aplikasi permainan ini juga percuma untuk anda!

3 . RobinHood

Aplikasi Robinhood adalah sebuah aplikasi mengenai perdagangan saham yang paling berkesan. Terdapat banyak info yang berguna untuk anda. Anda boleh memuatnaik secara percuma!

4 . Table Tennis Touch

Table Tennis Touch adalah sebuah aplikasi permainan pingpong yang menarik. Permainan yang senang dikendalikan dengan paparan grafik menarik. Anda boleh mencuba permainan pingpong dengan menentang rakan anda melalui menu yang disediakan. Aplikasi ini boleh dimuatnaik secara percuma!

5 . World Around Me

Aplikasi World Around Me menawarkan panduan kepada anda yang suka melancong dan bersiar-siar. Ia memaparkan maklumat berguna yang realistik seperti restoran, hotel dan kemudahan sekitar tempat baru yang anda kunjungi. Aplikasi ini berguna kepada traveller. World Around Me boleh dimuatnaik percuma di dalam telefon pintar anda!

6 . Pokemon Shuffle Mobile

Pokemon Shuffle Mobile adalah sebuah permainan puzzle. Watak Pokemon amat terkenal dan aplikasi ini mampu mengisi waktu santai anda atau menghabiskan waktu yang membosankan ketika menunggu.

  • Download : Pokemon Shuffle Mobile
  •    

7 . New York Times Virtual Reality

New York Times Virtual Reality adalah aplikasi paling inovatif pernah ditawarkan yang mana ia memaparkan berita sensasi dan peristiwa terjadi setiap waktu. Anda perlu memiliki alat aksesori seperti headset VR, agar dapat melibatkan diri dalam berita.

8 . Alphabear

Alphabear adalah sebuah permainan puzzle indie baru yang lucu. Anda boleh cuba mengeja kata-kata pada grid. Cubalah menggunakan huruf berdekatan satu sama lain agar beruang muncul dan menjadi lebih besar jika semakin banyak mata yang anda kumpulkan. Aplikasi yang amat menghiburkan ini boleh dimuatnaik dengan percuma!

9 . Hopper

Aplikasi Hopper adalah cara yang inovatif untuk mendapat waktu pembelian tiket penerbangan dengan harga terbaik. Hopper menampilkan harga tambang termurah termasuk waktu penerbangan dan sebagainya. Aplikasi ini berguna kepada anda yang suka melancong dan ingin merancang perjalanan anda. Aplikasi ini boleh dimuatnaik dengan percuma!

10 . Thinkroll 2

Thinkrolls 2 adalah pilihan Google sebagai aplikasi keluarga terbaik. Permainan jenis puzzle dengan grafik warna-warni dan sederhana namun memiliki gameplay yang menyenangkan. Permainan aplikasi ini sesuai untuk kanak-kanak berumur 3 hingga 9 tahun. Permainan dalam aplikasi ini mendorong kanak-kanak meningkatkan daya fikir mereka, malah memberikan anda masa santai bersama keluarga dan menghabiskan waktu terluang bersama-sama. Aplikasi permainan ini boleh dimuatnaik dengan percuma!

Pokemon Shuffle Mobile

Pokemon Shuffle Mobile

Alphabear Google Play

Alphabear Google Play

Alphabear

Alphabear

Clash Royal Play

Clash Royal

Early Adopter World Around Me

Early Adopter World Around Me

Hopper Airfare Predictions

Hopper Airfare Predictions

Houzz

Houzz

Nyt Vr Virtual Reality

Nyt Vr Virtual Reality

Robinhood

Robinhood

Table Tennis Touch

Table Tennis Touch

Thinkrolls 2

Thinkrolls 2

Carian Berkaitan

aplikasi personaliti telefon, model telefon pintar terbaik 2016, perbezaan android dan google play, resepi plaey gegool

Encik Shino

Seorang yang sangat berpengetahuan dalam bidang berkaitan perikanan dan pengurusan organisasi. Mempunyai pengalaman lebih 10 tahun dalam bidang penulisan blog dan artikel.

More Posts - Website


Artikel Berkaitan

Tags: #10 apps terbaik google play #aplikasi hopper tambang murah #aplikasi telefon pintar pilihan #aplikasi telefon pintar terbaik 2016 #Aplikasi Terbaik 2016 #Apps Android 2016 #download percuma apps google #game table tenis android #Google Play Store Awards #perisian android terbaik 2016 #permainan clash royal #permainan pokemon shuffle #permainan puzzle android

Tahukah Anda Bagaimana Cara Senang Mendapat Pahala Walaupun Selepas Mati?
Secara ringkasnya, tahukah anda bagaimana cara senang untuk mendapat pahala walaupun selepas mati?
Amalan-Amalan Yang Menyebabkan Hilangnya Keberkatan Dalam Menjalani Kehidupan!
Berkat adalah sesuatu yang tumbuh dan makin bertambah kebaikannya, sedangkan tabarruk adalah doa
Kereta Paling Jimat Minyak Di Malaysia, Anda Mampu Mengubahnya!
Di waktu harga petrol naik RM0.20, pelbagai kaedah boleh digunakan untuk menjimatkan penggunaan
Kadar Harga Tiket MRT Malaysia Dari Sungai Buloh Ke Kajang 2017
Kadar Tambang MRT Sungai Buloh – Kajang tahun 2017 Perkhidmatan ini menawarkan diskaun

Comments are closed.