Kisah Perempuan Salah Masuk

DSC_0407-copy

Jam 9 malam semalam aku berkunjung ke rumah seorang kawan. Niat nak gi ambik barang. Sampai saja di depan kawasan perumahan di depan rumah beliau, aku cuba menghubungi kawan aku untuk memberitahu bahawa aku sudah sampai di tempat beliau.Β Tiba-tiba dengan selambanya seorang gadis sunti berumur lebih kurang 20-an membuka pintu kereta. Beliau dengan rasa sangat confiden nya duduk di seat sebelah aku dan mula menutup pintu kereta.

Bila dia memandang ke arah pemandu, dia tergamam. Aku pun sama. Lepas tu, dia meminta maaf dan menerangkan bahawa beliau tersalah naik kereta. Padahal, kereta kawan beliau di belakang kereta aku. Difahamkan lagi, kata beliau ini merupakan first date. Jadi dia sangat keliru kerana berjanji di tempat yang sama.Β Gadis sunti yang tersipu-sipu malu itu, dengan pantas memasuki kereta di belakang aku.


Artikel Berkaitan

Tags: #kisah perempuan salah masuk #kisah salah masuk

Pandangan Lelaki Kepada Perempuan Seksi
Bagi sesetengah lelaki, perempuan sebegini, biasanya jarang dijadikan pilihan sebagai teman hidup. Ini
Cerita Tentang Pelajaran Dalam Kelas
Murid-murid sekalian. Hari ini kita akan belajar pasal haiwan. Sebelum tu, cikgu nak
Cerita Bayi Berkaki Ayam
Semalam, aku lepak bersama seorang kawan, sudah lama tidak keluar mengeteh (minum teh)
Kuih Akok, Sangat Sinonim Dengan Negeri Kelantan
Al-kisah hikayat kuih Akok Hari ini saya nak citer sket pasal “Kuih Akok”.
  1. author

    harzharun7 years ago

    tb2 rs cite ni sgt lucu….mujur tuan pnya kete xwat lari gadis sunti itu..hahaha

    Reply
  2. author

    mala_yusof7 years ago

    hahahahaha…lawak gila..seb baik x ter"date" ngangadis sunti tuh..;p

    Reply
  3. author
    Author

    Encik Shino7 years ago

    harzharun,
    haha kalau yer pun buat lari..
    diam2 je la haha πŸ˜›

    mala_yusof,
    hahaha πŸ˜€

    Reply
  4. author

    LadybugYNA7 years ago

    hahaha adei…hahaha lawak3! uuuu XD

    Reply
  5. author
    Author

    Encik Shino7 years ago

    ladybug yna,
    sure malu kan.. πŸ˜€

    Reply
  6. author

    filanastasia7 years ago

    shino : apakah?? ya ampun.. kalau fila jd pompuan tuh sure terus masuk umah.. sebab kompem kena gelak ngan member yg patut 'date' tuh.. hihihi

    Reply
  7. author

    Honey Bee7 years ago

    huhuuh…malu nyer…

    Reply
  8. author
    Author

    Encik Shino7 years ago

    filanastasia,
    haha tengah excited nak gi dating kot.. πŸ˜€

    honeybee,
    πŸ˜› hehe

    Reply
  9. author

    Arjuna Qaseh7 years ago

    haha..
    aku rasa cm nk tumpang malu untuk dia la..
    adeh..kalo ye pon xyah la bagi tahu 1st date..
    huhu..
    nmpk sgt dia gelabah..
    hehe..
    lawak la..
    adeh

    Reply
  10. author
    Author

    Encik Shino7 years ago

    arjuna qaseh,
    hehehe dia seorang yang jujur kot.
    πŸ˜›

    Reply
  11. author

    Shopaholic Mama7 years ago

    gosh, sgt cute jugak kejadian ini,
    bila terjadi in reality, selalu dlm drama je!

    Reply
  12. author
    Author

    Encik Shino7 years ago

    shopaholic mama,
    πŸ™‚ yehh!

    Reply
  13. author

    Hananeechan7 years ago

    waaa…malu seyh..
    confirm hilang mood dia nk ngedate. hehhee.

    patut awk ckp kat dia,
    ye cik, nak g mane? *pura2 jd drebar teksi*

    hahaha.lawak2

    Reply
  14. author

    ije7 years ago

    erkk… kaku! haha.

    kelakar ohh!

    Reply
  15. author
    Author

    Encik Shino7 years ago

    hananeechan,
    hahahaha.. baik ngurat je trus πŸ˜›

    ije,
    πŸ˜› awk xde ke pengalaman camni..
    ngee~

    Reply
  16. author

    the life of cikgu sue7 years ago

    ee…malunya.
    nasib baik tak menyamar jadi member dia aja.
    Kalau tak melepaslah member yang betul-betul tu.

    Reply
  17. author
    Author

    Encik Shino7 years ago

    the life of cikgu sue,
    kalau manis, nak juga menyamar..
    πŸ˜› hehehe

    Reply

Leave a reply "Kisah Perempuan Salah Masuk"