Ketahui Kenapa Kecantikan Itu Sangat Spesifik

Untitled

99% lelaki akan suka seseorang perempuan itu adalah disebabkan oleh rupa, penampilan menarik dan the way she move. Tak dapat dinafikan lagi. Malah perempuan banyak mempengaruhi apa jua tindakan yang akan lelaki buat. Sekeras-keras hati seorang lelaki pasti akan cair dek godaan perempuan.

Kestabilan juga mempengaruhi pilihan sang teruna. Maksud di sini ialah money is everything. Bukan sebab u ni mata duitan. Tapi kita perlukan duit untuk hidup. Dan seterusnya mencapai kebahagiaan.

Kenderaan pun perlukan penyelenggaraan. Love juga perlukan maintainan. Dalam maintenance of love ni banyak cara. Seperti pergi melancong, kasi hadiah, belanja makan dan lain-lain. Ini pasti mengeratkan lagi hubungan itu. Lagi mesra jadinya.

Sebagai contoh :

a) Bangla tokey karpet pun kahwen dengan budak melayu yang sangat comel. Bukan sebab bangla tu hensem, tetapi perempuan itu rasa sangat stabil bila dapat kawen dengan bangla tu sebab dia boleh bagi u semua yang u nak.

b) Seorang tua yang mempunyai status mempunyai isteri yang ramai oleh kerana mereka berduit dan mampu buat pasangannya bahagia. Bukan sebab lelaki itu sangat kacak dan macho tetapi oleh kerana hartanya.

Rupa itu BONUS :

Ramai berpendapat begitu. Sebab rupa takkan kekal lama. Rupa yang cantik kadangkala akan lusuh dan usang jika tidak disapu dengan produk kecantikan. Mahu rupa yang cantik perlukan duit. Malah rupa yang buruk, jika dijaga dengan produk yang mahal ia akan tetap cantik.

Ibarat kereta Datsun tahun 70-an dicat baru dan ditukar rim sport. Memang sangat cantik. Engine pula diganti dengan engine baru berprestasi tinggi. Malah ia dapat menandingi kereta baru. Semuanya perlukan duit.


Artikel Berkaitan

Tags: #apa maksud penyelenggaraan cinta #kenapa duit penting untuk mengurat awek #kenapa rupa paras bukan pilihan pasangan #Ketahui Kenapa Kecantikan Itu Sangat Spesifik

Pandangan Lelaki Kepada Perempuan Seksi
Bagi sesetengah lelaki, perempuan sebegini, biasanya jarang dijadikan pilihan sebagai teman hidup. Ini
Cerita Tentang Pelajaran Dalam Kelas
Murid-murid sekalian. Hari ini kita akan belajar pasal haiwan. Sebelum tu, cikgu nak
Cerita Bayi Berkaki Ayam
Semalam, aku lepak bersama seorang kawan, sudah lama tidak keluar mengeteh (minum teh)
Kuih Akok, Sangat Sinonim Dengan Negeri Kelantan
Al-kisah hikayat kuih Akok Hari ini saya nak citer sket pasal “Kuih Akok”.
  1. author

    wawa7 years ago

    mcm kta beli brg..mst nk yg cantik kn..even kta xtau pon brg tu elok ke x..sama la mcm cari pasangan..rupa tu first thing yg org akn nmpk…bg sy sifat fizikal tu jth no 2..ye la kalo muka ensem pon tp hati busuk x guna gak kn 🙂

    Reply
  2. author
    Author

    Encik Shino7 years ago

    wawa,
    ha ah..
    nampaknya u pun fikir gtu 🙂

    Reply

Leave a reply "Ketahui Kenapa Kecantikan Itu Sangat Spesifik"