Kenapa Perempuan Suka Pakai Seksi

Awek Seksi Thailand Paling Cantik

Seorang perempuan memakai pakaian yang agak nipis dan sendat serta mendedahkan susuk tubuh yang mengiurkan mata lelaki. Then pada masa yang sama, beliau mendapat perhatian mata-mata lelaki yang lalu lalang di sekitar tu termasuk seorang lelaki separuh abad yang memakai kopiah. Orang kata rezeki jangan ditolak. Pandangan pertama itu adalah rezekinya..

Bila itu terjadi, mata-mata lelaki banyak tertumpu pada gadis tersebut. Persoalannya timbul apabila gadis tersebut sangat berang dengan perilaku lelaki tersebut kerana dikatakan mereka ini adalah “mata keranjang” atau “miang keladi”.

Maka persoalan ini cuba diajukan pada seorang perempuan secara spontan. Dengan niat untuk bertanyakan pendapat beliau :

“Pada i if girl tu pakai seksi then lelaki tengok tu biasa lah.. sebabnya dia yang sengaja pakai camtu, sebab nak tonjolkan kelebihan dia.. so for me, why lak dia nak marah kan?”

“If girl tu pakai sopan then lelaki still tengok part yang tak sepatutnya.. I rasa itu tak patut lah.. hanya lelaki yang miang sahaja bersikap begitu..”

For me lah, if tengok girl seksi, dedahkan baju dan sebagainya, kadang-kadang susah juga nak fokus bila cakap dengan mereka. Maklumlah takut disalah erti. Then, bila bercakap dengan mereka pastinya kena fokus pada mata pada kening, tangan dan tempat lain. Itu sahaja yang mampu untuk hindarkan fitnah. Seksa amat.

Carian Berkaitan

awek cantik, tengok reziki

Artikel Berkaitan

Tags: #kenapa wanita suka pakai seksi #rezeki tengok wanita seksi #wanita badan sendat #wanita dedah tubuh #wanita pakai baju seksi #wanita tayang aset untuk tarik perhatian

Pandangan Lelaki Kepada Perempuan Seksi
Bagi sesetengah lelaki, perempuan sebegini, biasanya jarang dijadikan pilihan sebagai teman hidup. Ini
Cerita Tentang Pelajaran Dalam Kelas
Murid-murid sekalian. Hari ini kita akan belajar pasal haiwan. Sebelum tu, cikgu nak
Cerita Bayi Berkaki Ayam
Semalam, aku lepak bersama seorang kawan, sudah lama tidak keluar mengeteh (minum teh)
Kuih Akok, Sangat Sinonim Dengan Negeri Kelantan
Al-kisah hikayat kuih Akok Hari ini saya nak citer sket pasal “Kuih Akok”.
  1. author

    Yna Izyana7 years ago

    kalau berbaju kurung dan sopan masih dipandang mcm mana? haih dilema btol. -,-"

    Reply
  2. author
    Author

    Encik Shino7 years ago

    yna izyana,
    i rasa diorg tgok sebab orangnya cantik kot. Biar je lah. Bukankah perempuan sangat suke diberi perhatian hehe
    😛

    Reply
  3. author

    safina7 years ago

    rasanya tk leh salahkan lelaki, sbb perempuan tu pun salah jugak sbb berpakaian yg mengundang pandangan org kan ?

    Reply
  4. author
    Author

    Encik Shino7 years ago

    safina,
    ha ah.. dah tau part tu org suka tengok. Lagi mau bukak 😀

    Reply

Leave a reply "Kenapa Perempuan Suka Pakai Seksi"