Di manakah Kecantikan Sebenar Bagi Wanita?

gggggg

Cantiknya wanita mungkin terletak pada sepasang matanya yang menjeling tajam dan kadangkala menjeling manja. Bibir mereka juga tak jemu-jemu melontarkan senyuman. Indah sungguh.ย Jika direnung pandangan tajam mu wahai wanita, si jejaka boleh terkena panahan bisa itu.

Sangat mengasyikkan hingga tiang lampu sebesar gajah pun tak kan nampak di depan mata.ย Suaranya yang lunak dan gemersik hingga membuat si jejaka terumbang ambing dan memasang angan-angan cinta. Sekaligus menghangatkan perasaan kasih sayang. Suara lembut dan manja itu adalah senjata mereka yang boleh mencairkan hati si jejaka.

Lenggok badan yang mengasyikkan, mengiurkan pasti membuatkan si jejaka gelisah. Sehinggakan Pak Aji bertongkat pun sempat betulkan kain pelikatnya. Dasyat kau wahai wanita, gaya mu sangat mengoda walaupun pada hakikatnya ia adalah keadaan biasa kamu.

Namun, betapa baik sekalipun ia dijaga, dipelihara, dibelai dan ditatap di hadapan cermin saban waktu, tiba masanya segalanya akan pergi jua. Wajah akan suram, lusuh dan akan berkedut.ย Dan yang tinggal hanyalah ialah sifat kewanitaan itu. Ia takkan luput walaupun usia mereka menjangkau setengah abad.

Carian Berkaitan

biodata pelakon fatin nabila, di manakah kecantikan

Artikel Berkaitan

Tags: #Cantiknya Seorang Perempuan #cara pilih perempuan buat bini #Di manakah Kecantikan Sebenar Bagi Wanita? #dimana terletaknya kecantikan wanita #kecantikan sebenar wanita

Pandangan Lelaki Kepada Perempuan Seksi
Bagi sesetengah lelaki, perempuan sebegini, biasanya jarang dijadikan pilihan sebagai teman hidup. Ini
Cerita Tentang Pelajaran Dalam Kelas
Murid-murid sekalian. Hari ini kita akan belajar pasal haiwan. Sebelum tu, cikgu nak
Cerita Bayi Berkaki Ayam
Semalam, aku lepak bersama seorang kawan, sudah lama tidak keluar mengeteh (minum teh)
Kuih Akok, Sangat Sinonim Dengan Negeri Kelantan
Al-kisah hikayat kuih Akok Hari ini saya nak citer sket pasal “Kuih Akok”.
  1. author

    AyAres1518 years ago

    comei dah tu..bleh wat bini doh tu gu…gi masuk miney gih…

    Reply
  2. author

    wawa8 years ago

    apa yg penting adalah agama..btl x shino ๐Ÿ™‚

    Reply
  3. author

    nadia-ady8 years ago

    janji perangai ok. Kalau cantik tapi perangai tak ok buat apa kan? Dan seksi juga ada pelbagai tafsiran, tak semestinya pada pakaian saja..hohoho

    Reply
  4. author
    Author

    Encik Shino8 years ago

    ayares151,
    kwe xdok kaitan dengan gambar nih..
    hehehe tu model je..

    wawa,
    ermm agama no 1.
    ๐Ÿ™‚

    nadia ady,
    betul2..
    sokongggg!!!
    ๐Ÿ™‚

    Reply
  5. author

    filanastasia8 years ago

    s h i n o : it’s what lies within.. yg luaran tuh tempelan saja..

    Reply
  6. author

    AzRi AzyAn8 years ago

    wanita sungguh hebat!
    ^_^

    Reply
  7. author
    Author

    Encik Shino8 years ago

    filanastasia,
    Tapikan yg senang nampak zahir je kan?? ๐Ÿ™‚

    azri azyan,
    ๐Ÿ˜› yupp.. sbb tu lelaki pon boleh gilekan perempuan!

    kalau xsuke pmpuan mmg sah die tu dah kompius.. hehehe

    Reply
  8. author

    .fatin nabila.8 years ago

    ni siapa? calon seterusnya ka?
    dulu shino upload pic izyana kn? time tu sy lgsg xprasa tu izyana..
    then bila bukak blog dia, br prasan , pic tu mcm shino pnah ltk kt blog dulu..
    hehe`

    Reply
  9. author

    ~ mizzAmy ~8 years ago

    ~ cantik luar tak semestinya cantik didalam. so, dua-dua kena balance. ๐Ÿ˜‰ ~

    Reply
  10. author
    Author

    Encik Shino8 years ago

    fatin nabila,
    iskk sy xde kaitan dengan model tu,
    tu awek orang lah. Saje taruk pic die dengan kebenaran.

    oowhh yana ke??
    mmg die la tu.
    ๐Ÿ™‚

    mizzamy,
    70% 30% ok kot..
    hahaha lawa lebih sket
    ๐Ÿ˜›

    Reply
  11. author

    Ladybug Yna8 years ago

    iskk model yg dimaksudkn tu xde kaitan dengan editor tu, tu balak orang lah. hohooo~

    Reply
  12. author
    Author

    Encik Shino8 years ago

    lady yna,
    hahaha..
    balak spe??
    kayu balak ke??
    kat lojing banyak tp
    kena tebang dahh
    keh keh keh

    Reply

Leave a reply "Di manakah Kecantikan Sebenar Bagi Wanita?"