Demam Nora Elena

11

Haih. Nak cerita kan..nanti orang cakap jambu lah!. Dalam hati ada taman lah.. macam-macam lagi. Susah betul kalau lelaki tengok cerita cintan-cintun ni. Sure kena kutuk dek budak-budak. Ape la korang ni. Bikin panasss line jek! Hehe Tapi lantaklah kan. Janji syok pe layan Akasia tu petang-petang.

Sebenarnya, itu sahaja waktu aku tengok tv. At least ada gak hiburan pada petang ari. Kalau tak layan drama pun, aku sure layan kartun. Kitaresu lah, Doraemon lah, Sin chan lah, Naruto lah dan lain-lain.

Apa yang menariknya, sekarang timbul lak Akasia Nora Elena. Pergh! Kena plak dengan lagu Sofaz, then pelakon yang jelitawan macam Siti Saleha dan sekacak Aaron Aziz buatlah cite tu lagi gempak. Seingat aku lah sepanjang tengok pada episod pertama, aku terus teruja nak tau sape pelakon jelita yang pegang watak Nora Elena tu? Sebab tak pernah nampak, tapi perasan plak dia ni macam pernah jadi model iklan.

Pepun, lepas pada tu, aku search dalam internet. Then akhirnya aku tau nama beliau. Hehe Sorry la eh.. kalau pemain bola kenal sangat dah, sekali skala nak juga kenal artis melayu ni.

Shino said : layannn~


Artikel Berkaitan

Tags: #akasia #elena #episod #nora #petang

Pandangan Lelaki Kepada Perempuan Seksi
Bagi sesetengah lelaki, perempuan sebegini, biasanya jarang dijadikan pilihan sebagai teman hidup. Ini
Cerita Tentang Pelajaran Dalam Kelas
Murid-murid sekalian. Hari ini kita akan belajar pasal haiwan. Sebelum tu, cikgu nak
Cerita Bayi Berkaki Ayam
Semalam, aku lepak bersama seorang kawan, sudah lama tidak keluar mengeteh (minum teh)
Kuih Akok, Sangat Sinonim Dengan Negeri Kelantan
Al-kisah hikayat kuih Akok Hari ini saya nak citer sket pasal “Kuih Akok”.
  1. author

    filanastasia6 years ago

    shino san : takde salahnya kalau lelaki minat citer cintan cintun.. means jiwa lelaki tu sensetap dgn keadaan sekeliling.. dan romantik gtu (tak kesah la kalau tak nak ngaku pun) hahahha..

    tp citer ni memang best minus si yvone tu.. rasa cam nak tikam jek.. hihihi.. n kegeraman ngan ego si elena.. pepe pun aaron mantap as Seth.. kalau la ader lelaki real mcm tuh.. BUT my mum said, my late dad like Seth.. baek, romantik n so.. yeah i know that.. memang la fila tak jumpa org yg mcm arwah ayah.. aishhhh

    Reply
  2. author

    mala_yusof6 years ago

    jangan malu2 ahh nk tgk cite Nora Elena…hehe

    dan

    anda boleh belajar menjadi seromantik seperti Seth Tan…hihi…

    Reply
  3. author

    ♥khyra_niez♥6 years ago

    just wanna say… welcome to the club. heheheh…

    Reply
  4. author
    Author

    Encik Shino6 years ago

    filanastasia,
    Tu la pasal.. nak layan jiwang lebih pun xleh hehehe

    mala_yusof,
    I rasa i nak jadi lagi romantik dari seth hehehe..

    ♥khyra_niez♥,
    Ha ah.. jom layan drama ni.. besh pe.. elena oh elena nape la ego sangat..

    Reply

Leave a reply "Demam Nora Elena"