Category: Automotif

Tips Membeli Enjin Halfcut Di Kedai Potong, Kedai Halfcut

Permalink to Tips Membeli Enjin Halfcut Di Kedai Potong, Kedai Halfcut
Tips Membeli Enjin Halfcut Di Kedai Potong, Kedai Halfcut Perkongsian tips oleh seorang runner kedai potong; Pengalaman dan pengetahuan ni aku nak share kt sume yg mempunyai minat yg agak sama ngn aku..tips ni rasenye bolehla dibuat panduan bagi kaki newbies yg br nk berjinak2 dengan halfcut..First skali, bile korang nak pilih engine halfcut kt

   

Tips Penjagaan Kenderaan Anda

Permalink to Tips Penjagaan Kenderaan Anda
Jangan gunakannya Kurangkan masa memandu kereta anda dengan menaiki public transport, basikal, motosikal atau berjalan kaki. Ia bagus untuk alam sekitar dan baik juga untuk kesihatan serta duit poket anda. Lagi kurang anda memandu, lagi tahan lama kereta anda. Kenyataan ini benar! Minyak pelincir Kadangkala kita terlupa atau tak sempat untuk running kan engine terlebih