Cara Merangsang Wanita Supaya Mudah Klimaks

Hiasan Gadis

Pergerakan Pertama

Membelai kepala wanita sehingga menuju ke kening, pipi dan leher. Gunakan jari telunjuk menyentuh bahagian belakang wanita. Ini mampu membuat rangsangan peringkat pertama.

Pergerakan Kedua

Mulakan mengucup  wajahnya bermula dari kening hingga ke hidung. Kemudian, mencium bibirnya dengan penuh perasaan.

Pergerakan Ketiga

Menggunakan bahagian hujung lidah merangsang ke kawasan telinga, belakang cuping dan terus ke leher wanita. Lakukan beberapa pergerakan mengunakan lidah di bahagian-bahagian leher dan jangan keterlaluan. Masa ini anda akan lihat reaksi wanita yang terangsang.

Pergerakan Keempat

Turunkan ciuman ke bahagian dadanya dan gunakan hujung lidah merangsang bahagian-bahagian puting dan sekitar payu dara wanita. Lakukan pada kedua-dua bahagian payu daranya. Ulang beberapa gerakan menggunakan hujung lidah ke bahagian sekitar puting payu dara wanita. Anda akan melihat ada perubahan pada struktur puting payu dara. Ini menunjukkan wanita telah terangsang. Amalkan beberapa minit dengan lembut.

Pergerakan Kelima

Gunakan hujung lidah anda dan turunkan ke bahagian perut. Lakukan gerakan dengan hujung lidah ke bahagian pusat wanita. Amalkan beberapa kali untuk member kenikmatan kepada wanita dan jangan tergesa-gesa.

Pergerakan Keenam

Gunakan hujung lidah anda dan mula menyentuh bahagian peha wanita sambil tangan anda mula bergerak mengusik perlahan-lahan bahagian luar vagina dan bulu-bulu pada kemaluan wanita. Amalkan beberapa kali dan ia akan melonjakkan rangsang kepada wanita.

Pergerakan ketujuh

Pada gerakan ini adalah bertujuan mengeluarkan air mani wanita. Pertama sekali gunakan lidah anda dan masukan ke bahagian dalam kemaluan wanita. Kemudian, gunakan hujung lidah mula mengusap bahagian klitoris wanita dengan perlahan-lahan. Anda juga perlu menggunakan bibir anda ke bahagian sensitive wanita beberapa kali disamping lidah anda pula digunakan untuk menjilat bahagian klitoris. Pada masa ini, sudah pasti wanita akan mengeluarkan air maninya. Lakukan dengan lembut dan mengikut naluri anda.

Bacaan Dewasa : Khas untuk pasangan suami isteri sahaja

Carian Berkaitan

bacaan bibir wanita, wanita klimaks

Artikel Berkaitan

Tags: #cara jimak dengan perempuan #cara naikkan syahwat perempuan #cara nak seks yang puas #cara rangsang perempuan #erat hubungan intim #hubungan intim #macam mana perempuan boleh klimaks #perempuan klimaks #teknik rangsang hubungan #teknik supaya perempuan berahi #tips rangsang wanita

Punca, Tanda Awal Kanser Prostat Lelaki
Kalenjar prostat Prostat adalah kelenjar kecil di pelvis lelaki yang merupakan sebahagian daripada
Makanan Eksotik Paling Seram Dalam Dunia
Mungkin pada zaman dahulu, makan makanan yang pelik atau lebih dikenali sebagai hidangan
Tanda Awal Kehamilan Bagi Wanita
Tanda awal kehamilan bagi wanita Kitaran haid menjadi lambat daripada biasa Payudara membengkak
Ketahui Tanda Awal Kanser Payudara
Tanda barah payudara Pesakit menyedari kehadiran penyakit ini dengan berlaku ketulan ketumbuhan, pengeluaran cecair

Leave a reply "Cara Merangsang Wanita Supaya Mudah Klimaks"