Blogwalking JB

565740013_a8330f8d67

Lepas cuti raya, kerja memang berlambak-lambak. Tambah plak campur dengan mood raya. Lagi jadi sensitif. Nak marah orang je. Pastu jadi hilang idea nak kerja. Bila masuk hari kedua, baru aku bleh catch up balik apa yang pending2 tu. Bila start kerja plak, semua nak cepat. Kalau tak tahan kerja dengan aku, nasiblah. Bz punya bz aku sering terlupa makan tengahari. Bila abis je waktu opis, mula lah aku rasa lapar. Tu memang routine aku.
9 Oktober 2008 : Aku ada satu program di Johor Bahru. Program tu sepatutnya aku pergi sebelum raya tapi aku tunda selepas musim perayaan. Sebenarnya, program tu adalah serampang 2 mata. Dan sebenarnya kesempatan itu aku gunakan untuk berjumpa rakan-rakan lama di pejabat lama. Aku rindukan suasana tu. Aku di jemput oleh kawan baik aku, Ayares (http://ayares151.blogspot.com) dari airport Senai. Dan menginap di terataknya.

Kesempatan itu juga, dapat aku digunakan untuk membuat perjumpaan dengan kawan-kawan blogger lain. Semuanya berjalan lancar. Thanks pada Filanastasia (http://filanastasia.blogspot.com) kerana layanan baik kamu. Malam tu kitorang lepak di petrol pump milik keluarga Filanastasia sambil menikmati Burger King. Ayares pun ikut sama. Thanks again. Pagi tu, Aku gunakan kesempatan untuk bersarapan bersama-sama kawan-kawan blogger lain seperti Princess Liyana (http://princessliyana1706.blogspot.com

), Azie (http://miszazie.blogspot.com), Atiqah (http://atiqahnasir.blogspot.com) dan kawan-kawan lain. Nice to meet u all. Memang meriah sangat korang-korang nih.

Tapi aku terlupa satu benda, patutnya hari tu snap satu gambar. Buat kenangan. Maklumlah tengahari tu nak bertolak balik Kota Bharu dah. So, dalam keadaan rushing tu, aku lupa satu benda yang amat penting ini. Insyallah kita jumpa lagi.


Artikel Berkaitan

Tags: #blogwalking jb #jumpa kawan-kawan blogger #lepak kawan-kawan blog

Pandangan Lelaki Kepada Perempuan Seksi
Bagi sesetengah lelaki, perempuan sebegini, biasanya jarang dijadikan pilihan sebagai teman hidup. Ini
Cerita Tentang Pelajaran Dalam Kelas
Murid-murid sekalian. Hari ini kita akan belajar pasal haiwan. Sebelum tu, cikgu nak
Cerita Bayi Berkaki Ayam
Semalam, aku lepak bersama seorang kawan, sudah lama tidak keluar mengeteh (minum teh)
Kuih Akok, Sangat Sinonim Dengan Negeri Kelantan
Al-kisah hikayat kuih Akok Hari ini saya nak citer sket pasal “Kuih Akok”.
  1. author

    filanastasia8 years ago

    shino : my pleasure.. alahai.. hopefully kamu tak pening layan saya yerk.. fila ni memang bnyk cakap.. kui kui kui…

    pst.. takpe.. next time kan ader.. bleh la snap baper manyak gambo pun.. huhuhu

    Reply
  2. author

    Princess Liyana8 years ago

    uhuhu..nice meeting you too bro;)

    Eerr..minta maafla, bawa geng ramai sgt. hik2. pastu, ada org blanje lak tu…segan2 ..aiyok!thanks again;)

    Ada masa, kita jumpa lg. Trun jb, roger2la;p

    Reply
  3. author
    Author

    Encik Shino8 years ago

    filanastasia,
    hehe nice knowing u..

    ermm next time k..?

    princess liyana,
    emm sama lah..
    Rse nya, 1st gathering
    ni mcm berjaya gak..

    Insyallah..

    Reply
  4. author

    filanastasia8 years ago

    shino : yup.. next time… kamu jauh sgt la shino.. fila nak get together ngan yana n da geng sabtu ni.. kat umah fila.. next time turun, boleh la melawat ke teratak fila ok…

    Reply
  5. author

    annaheim8 years ago

    erm…bestnye semua dah jumpe-menjumpai…huhu…bestkan klu dok kat msia…haish~!

    Reply
  6. author
    Author

    Encik Shino8 years ago

    filanastasia,
    waggh.. snap la pic.. 🙂
    Insyallah..

    annaheim,
    alahai jgn sedih2 ok..
    nanti kita wt gathering ramai2..
    🙂

    Reply
  7. author

    filanastasia8 years ago

    shino : insya-Allah… kalau mereka sudi dtg laa.. huhhu.. kalau ader, fila post kat blog nanti.. ;P

    Reply
  8. author

    farah aminuddin8 years ago

    wahh dah jumpe blogger2 sekalian ek.. seronoknya..=)

    Reply
  9. author
    Author

    Encik Shino8 years ago

    filanastasia,
    okey! ambik pic candid ok gakk hahaha~

    farah aminuddin,
    Kebetulan. Rancang pon last minute.
    Akhirnya jumpe gak diorg2 ni.. 🙂

    Reply
  10. author

    filanastasia8 years ago

    shino : huhuhu.. semoga mereka tak perasan kena candid.. huhuh

    Reply
  11. author

    A t i Q a h8 years ago

    Ahah. Sowi. Lama tak singgah sini.
    Yup2. Thanks for the breakfast yeh. Hehe.

    Reply
  12. author
    Author

    Encik Shino8 years ago

    filanastasia,
    hehe dah tgok pic tu..
    sume muka macam poyo je..
    JELES!! 😀

    atiqah,
    no probs lah..
    len kali korang lanje plak.
    haha

    Reply
  13. author

    filanastasia8 years ago

    shino : muka poyo?? apakah?? huhuhu.. tak moo aa jeles.. takpe.. nanti kita get together gather.. jeleskan diaorang plak ek.. hahahah

    pst.. kancil clan.. atas tu ayat tuk pujuk shino tuh.. kamu jgn kecik ati ya.. hik hik hik..

    Reply

Leave a reply "Blogwalking JB"